2013. október 25., péntek

Miért érdemes Samsung nyomtatót választani?

Költséghatékony működés

A Samsung megbízható, minőségi nyomtatás és az esztétikus kialakítás mellett a gazdaságos működést is fontosnak tartja. A Samsung nyomtatók telepítése és üzemeltetése egyszerű és áttekinthető. A nyomtatók kínálatában a különféle típusok más-más nyomtatási feladatok ellátására szolgálnak, a gazdaságos működést lehetővé tevő funkciók minden típusban elérhetők.

Egy gombnyomással monitorról papírra

A Print Screen gomb megnyomásával azonnal kinyomtatható az, ami éppen a képernyőn látható.

Meglátni és kinyomtatni

A Samsung Anyweb Print alkalmazása egyszerű megoldást kínál a weboldalak kinyomtatására. Az oldal tetszőleges részét kiválaszthatod, és kiteheted egy vágólapra. A könnyen kezelhető "drag-and-drop" funkciónak köszönhetően pontosan azt nyomtathatod ki amit szeretnél és semmivel sem többet.

Polimerizált toner

A Samsung nyomtatói polimerizált tonert használnak. Ennek segítségével növekszik a dokumentumok nyomtatási minősége. A toner apró és egyenletes méretű festékrészecskéket tartalmaz, így a fotók és illusztrációk sokkal természetesebben jelennek meg.

Papírkímélő üzemmód

Papírköltségeinket csökkenthetjük az "N-up" üzemmód aktiválásával. Ez a funkció lehetőséget nyújt, hogy akár 16 oldalt tudjunk egy lapon elhelyezni. A tervezési szakaszban így radikálisan képes csökkenteni a papírfelhasználásunkat azáltal, hogy több oldalt egy lapon tekinthetünk át. Továbbá archiválandó dokumentumainkat is rendezhetjük ilyen formába, a gazdaságos papírfelhasználás érdekében.

Takarékosabb energiafelhasználás

Ha bizonyos ideig nem használjuk, a nyomtató kisebb fogyasztást igénylő készültségi állapotba kapcsol, így a takarékosabb energiafelhasználás miatt költséget takaríthatunk meg.

Tonerkímélő üzemmód

A tonerkímélő üzemmód lehetővé teszi, hogy a munkának ebben a fázisában mintegy 40%-kal csökkentsük a festékpor felhasználást. A Samsung technológiája kinyomtatott elemi képpontok vezérlésével biztosítja a tonerkímélő nyomtatást. A nyomtatott kép némileg világosabb lesz anélkül, hogy veszítene információtartalmából.

Elkülönült toner/dob egység (az új 2013-as modellektől)

A Samsung új mono lézer nyomtatói elkülönült toner és dob rendszert használnak. Ennek segítségével az üzemeltetési költségek tartósan alacsony szinten tarthatók, mivel az egyes részegységek cseréje külön-külön is megoldható.

Samsung nyomtatók elérhetők a webáruházban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése