2010. április 22., csütörtök

Érkezik az Epson B500 utódja

Professzionális partner a nyomtatásban
Gyors és megbízható nyomtatás egy irodai tintasugaras nyomtatótól, amely minőségével versenyre kel sok lézernyomtatóval is, üzemeltetési költségei viszont megfelelnek igényeinek.

Ha ezt a kiemelkedően termelékeny és kiváló minőséget garantáló nyomtatót használja cégénél, első osztályú színes nyomtatást kap alacsony üzemeltetési költségek mellett. Akár 37 oldal/perces sebességével maximális termelékenységet érhet el, emellett nagyon megbízható és sokféle papírtípust támogat. Az Epson Business Inkjet B-310N nyomtatót cége igényeihez igazíthatja, beleértve az irodai, kereskedelmi, orvosi és oktatási felhasználást is.

Nagy teljesítmény. Nagy kapacitású kellékanyagok, akár 3000 oldal fekete-fehérben és 3500 oldal színesben. Alapkiépítésben 650 oldalas papírtálca, 2 papírforrás és automatikus lapfordítás biztosítja a teljes körű papírkezelést. A nyomtató nagy sebességű hálózaton keresztül megosztható a munkacsoportok között. A csomagban lévő normál kapacitású patronkészlettel azonnal megkezdheti a munkát.
Kivételes megbízhatóság. Nincs felesleges leállás a havi 10 000 oldalas kapacitásnak, a nyomtató élettartamának végéig kitartó Micro Piezo nyomtatófejnek és az erős papíradagoló mechanikának köszönhetően. Az automatikus fúvókaellenőrző rendszer tisztán tartja a nyomtatófejet, hogy a nyomtatás minősége mindig a lehető legjobb legyen.

Sokféle papírtípust támogat. Többféle típusú és méretű papírra nyomtathat, köztük levélpapírokra, sima és újrahasznosított borítékokra. Egyaránt alkalmas éles szövegek gyors nyomtatására és kiváló minőségű színes marketinganyagok elkészítésére. A minőség színesben, fekete-fehérben és szöveg nyomtatásánál még normál papíron is egyaránt garantált a pigment alapú Epson DURABrite Ultra tintákkal. A nyomatok gyorsan száradnak, tartósak, és a tinta speciális gyantabevonatának köszönhetően ellenállnak a víznek és nem kenődnek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése