2014. október 15., szerda

Egy poszt csak a szebbik nemnek: férfiak meneküljetek….

Tudjuk, ez a cím kicsit hasonlít arra a reklámra, amikor a férfiakat gyorsan elzavarták a képernyő elől, valamilyen vállalhatatlan sorozat ígéretével, és csúnya ronda gombáról kezdtek beszélni, de most nem ez történik. Ellenben ez a poszt tényleg nektek, lányoknak, nőknek szól: hiszen fókuszban a szépségápolás rovatunk következik…

Bevallhatok valamit? Férfi vagyok.
Éppen ezért lenyűgöz engem, minket, hogy mennyi mindent tesztek meg, ti lányok azért hogy elnyerjétek a férfiak tetszését. Ilyen-olyan krémek, kencék, bőrfiatalítás, ismeretlen, és számunkra értelmezhetetlen kellékek, kiegészítők: mindezt tényleg azért, hogy szépek legyetek. Ezen okulva döntöttünk úgy, hogy a webáruhazunkban (www.webaruhaz.hu) kedveskedni szeretnénk nektek, és próbálunk nektek olyan termékeket kínálni melyeknek ára és minősége is tökéletes: hiszen tudjuk, hogy értünk teszitek… bár némelyik termékről csak halvány sejtésünk sincsen, pontosan mire való.  

Igazából segítséget kérünk:
Szóval, valószínűleg ez lesz a legrendhagyóbb poszt amit valaha olvastál: mert tényleg segítséget kérünk. Sorolnánk miben, hátha meghatunk titeket, mi elveszett férfiak. Szóval, van a webaruházunkban egy új menüpont: szépségápolás néven, ami tartalmaz úgy 50 terméket. Kattintsatok ide, ha nézzétek meg: http://www.webaruhaz.hu/egeszsegmeg/szepsegapolas.html?p=1

Hogy miben kérjük a segítségeteket?
Vannak olyan termékeink, amiről pontosan tudjuk mire is fogjátok használni. Nyilván egy drRied arckrémet, melyet aknés bőrre ajánlunk, vagy egy drRiedl arckrémet száraz bőrre, vagy egy drRied bőrfiatalító krémet értünk, mire való. Elmondhatjuk ezt még egy drRiedl bőrfiatalító lábápoló krém esetében is. A DrRiedl botox hatású anti age szérummal már kicsit bajban vagyunk, mert szinte csak az anti aget értjük. Náluk abban kérnénk a segítségeteket, hogy az ára, amennyiért megrendelheted tőlünk, nekünk fura. Ismerünk ilyen revitalizer izéket, de azok 4-5000 forintok, a mi termékeink pedig ennél sokkal olcsóbbak. Vagy csak mi látjuk így?

Termékek, amiket nem értünk.
Aztán vannak olyan termékek, mint például a DrRiedl peeling gél. Na, most ez például micsoda? Vagy a drRiedl szemránckezelő koncentrátum. Oké a szemráncot értjük, nekünk férfiaknak van, de miért koncentrátum? Létezik nem koncentrátum is? Akkor olyat miért vesznek a nők, ha van koncentrátum? Nem értjük, megzavarodtunk. Ugyanígy zavarba ejt minket a ganodermás krém. Van ilyenünk, arra való, hogy javítsa a vérkeringést. Vagy a gyantapatron. Na, jó azt értjük, és nagyon, de nagyon örülünk, hogy használjátok….
Termékek, amiket abszolút nem értünk
És vannak ők: azok a termékek, amik egyszerűen nem mennek bele a férfiagyba: magunk ellen beszélünk (hiszen azért tartjuk őket, mert el szeretnénk adni neked, ez nem titok) de mondjátok, lányok: miért kell egy kozmetikai tükörbe lámpa? Mert van olyanunk, amiben van. Vagy miért kell kozmetikai tükör elemes borotvával? Mi az az Age Stop arckezelő készülék, ami a leírása szerint a kozmetikai ipar egyik legkedveltebb terméke, és javítja a bőr feszességét? Hogyan kerülhet egy arcszauna alig 4500 forintba? És sorolhatnánk: bio, kézi ionos bőrtisztító: amiben azt nem tudjuk, miért fontos, hogy ionos?

Igazad van!

Most nyilván azt mondod, minek tartunk olyan termékeket, amihez viszonylag keveset értünk? Pedig egyszerű: mert szeretünk titeket, lányok, asszonyok, nők, és szeretnénk, ha ezeket a termékeket sokkal olcsóbban megvásárolhatnátok tőlünk, mint máshonnan. Igen… lebuktunk: azért vannak nálunk, hogy szépek legyetek, mert amikor használjátok – bár gőzünk nincs mi micsoda – mi azt vesszük észre, hogy napról napra szebbek vagytok. Szóval ezek a termékek biztosan hasznosak….Szerinted is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése