2015. november 21., szombat

elérhető a Lumia 950 és 950 XL

December elejétől elérhető a Lumia 950 és 950 XL, a Microsoft két új zászlóshajója!


A készülékek fekete és fehér színekben lesznek megvásárolhatóak.A kijelző QHD felbontású, amely AMOLED panel, pixelsűrűsége 518ppi/564ppi, a kijelzőt Gorilla Glass karcvédelem óvja. A Microsoft fejlesztése a Glance Screen technológiát alkalmazza, így egyetlen gomb érintése nélkül láthatók az értesítések. 

A rendszer gyorsaságáról 3GB RAM gondoskodik, a belső tárhely 32GB, amely bővíthető 200GB-ig MicroSD kártyával és Microsoft OneDrive szolgáltatása is támogatott. A Windows 10 része a Cortana digitális asszisztens, valamint a Microsoft új böngészője.

Az új Continuum megoldás használatához szükséges egy Microsoft Display Dock, ehhez csatlakoztatható külső monitor, billentyűzet és egér, így a telefon akár ki is tudja váltani a számítógépet.

A Microsoft Lumia 950 Xlés 950 hátlapi kamerája 20 megapixeles fotók készítésére alkalmas ZEISS optikát tartalmaz ötödik generációs optikai képstabilizátorral, amellyel gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képeket lehet majd vele készíteni. Újdonság a beépített tripla LED vaku, mely a természetes tónusú képek elkészítésében jelent segítséget. 

A Lumia 950 XL és 950 is két beépített antennával rendelkezik a jobb vétel érdekében, A telefonon C típusú USB port található, vezeték nélküli és gyorstöltéssel, amely fél óra alatt tíz százalékról ötven százalékra tölti 3340mAh (950XL) és 3000mAh (950) kapacitású akkumulátort.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése