2009. november 17., kedd

Értesítés HP eredeti patront használók számára

Az alábbi körlevelet fogtuk el:
Tisztelt Hewlett-Packard tintapatron Vásárló!
A képalkotás és nyomtatás terén világelső cégként a HP elkötelezte magát, hogy vásárlóinak kizárólag kiváló minőségű és megbízható termékeket kínál.
A HP rendszeres termékellenőrzése során kiderült, hogy az eredeti HP háromszínű Inkjet tintapatronok kis részében színkeverési hiba fordul elő, mivel néhány festékkamrát túltöltöttünk, ezért a színek közötti egyensúly felborult. Ez nem befolyásolja a nyomtatás minőségét, ezért azon felhasználók, akik az elmúlt hónapokban az érintett tintapatronokból vásároltak, továbbra is ugyanolyan élénk, tartós képeket kapnak, mint amit a HP tintáktól elvárnak. Az egyéni felhasználástól függően azonban néhány vásárlónál előfordulhat, hogy kevesebb oldalt tudnak nyomtatni, mint amennyit a HP tintapatronoktól elvárnak.
Európában a probléma két tintapatronra vonatkozik* (a részleteket lásd lejjebb), amelyek „Szavatossági idejének vége" 2011. május 1. és 2011. augusztus 31. közé esik (a szavatossági idő vége a HP tintapatronon található). Ezen felül e patronokból néhány a megfelelő nyomtatókba került* (a részleteket lásd lejjebb). A hibát azóta kijavítottuk.
Azon vásárlók, akik az érintett tintapatronból vásároltak elsősorban úgy kérhetik a tintapatron cseréjét, ha a http://www.hp.com/support weboldalon felveszik a kapcsolatot a HP Ügyfélszolgálatával. További információkért és/vagy kérdésekkel látogassák meg a http://www.hp.com/eur/colourinkinfo weboldalt.
Az európai országokban két patron érintett:
A Független Államok Közösségében, a Közel-Keleten és Afrikában (CISMEA) két patron érintett:
HP 342 háromszínű tintasugaras patron (C9361EE)
HP 351 háromszínű tintasugaras patron (CB337EE)
HP 350/351 háromszínű tintasugaras patron (SD421EE)

Azon vásárlók, akik az érintett tintapatront vásárolták (amelyek szavatossági idejének vége 2011. május 1. és 2011. augusztus 1. közé esik), dönthetnek úgy is, hogy a vásárlás helyére viszik vissza a tintapatront.

A HP elnézést kér az esetleges problémákért és a hibából fakadó esetleges kellemetlenségekért.

Tisztelettel:
Eredeti HP Kellékanyag csapatt

Részletesebben itt



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése