2015. február 13., péntek

Megérkezett a Brother címkenyomtatók új generációja

Februártól új eszközt mutat be a Brother Magyarországon a jelöléstechnika területén.  A PT-D600VPprofesszionális címkéző készülék, amellyel strapabíró, mégis esztétikus megjelnésű címkéket készíthet környezetébe.   

A PT-D600VP egy új generációs asztali címkéző, amely tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy széles körű üzleti igényeknek is megfeleljen, az egyszerű irodai rendszerezéstől kezdve, egészen a speciális vonalkódok kezeléséig.   

Az újítások között mindenképp ki kell emelni az új, nagy felbontású, színes LCD kijelzőt, amely megkönnyíti a címkék létrehozását és szerkesztését, - így a felhasználók találkozhatnak az "amit látsz, azt nyomtatod" élménnyel, mivel a legújabb modell automatikusan felismeri a készülékben elhelyezett szalag színét és élethűen megjeleníti a kijelzőn a nyomtatni kívánt szöveggel együtt.


A PT-D600VP intuitív, könnyedén használható címkekészítő eszköz. Az egyértelmű és egyszerűen követhető lépések, valamint a legnépszerűbb funkciók az LCD kijelzőn megjelenve segítik a felhasználót a címkézés folyamatában. A kiszélesített billentyűzet szintén a kényelmi funkciók közé sorolható, a fekete-szürke dizájn a letisztult megjelenést tükrözi.

Az új P-touch a Brother Tzetípusú laminált szalagok közül hat különböző méretet kezel,  - 3.5, 6, 9, 12, 18, 24 mm szélességű széles szalagokkal kompatibilis, így használója bármilyen környezetbe megtalálja a legmegfelelőbb típust.

A készüléket szalagmintával, adapterrel, USB kábellel és egy praktikus hordozótáskával szállítjuk, amelyben az eszköz tartozékai könnyedén szállíthatóak.

Kiemelt tulajdonságok:
•          Magas nyomtatási felbontás (180x360dpi) – a tűéles jelölések készítéséhez;
•          Gyors, akár 30mm/mp nyomtatási sebesség és továbbfejlesztett, pontosan dolgozó automatikus vágóegység, amely gyorsítja az elkészült címkék darabolását;
•          PC és Mac csatlakozás – segít az összetettebb jelölések létrehozásában, mivel akár céglogót is szerkeszthet a címkére a tervező szoftver használatával 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése