2015. február 5., csütörtök

Szerelmes napi ajándék?

Tudom, hogy tudod, de pár nap múlva Valentin nap. Arra gondoltunk adunk pár ajándékötletet!

Nem leszünk eredetiek!

Nem leszünk eredetiek, vagy éppen azért vagyunk azok, mert őszinték vagyunk.  Azt vettük észre, az elmúlt években, hogy Valentin nap előtt, a legtöbben két terméket keresnek: az egyik az elmaradhatatlan virág: ezt mi nyilván nem áruljuk, illetve, dehogynem, erről később szó lesz. És, igen. A parfüm.

Bár azt erőltetik sokan, hogy legyél kreatív, és vegyél, mondjuk szivárványt, vagy vidd el a kedvest a Holdra, netán készíts neki vacsorát bulgurból, és light csirkemellből, párolt brokkolival, aztán jöhet a jól megérdemelt sze… le sem merjük írni, ez a tapasztalatink szerint nincs így. Kivéve az a szó, amit le nem írunk :-)
Szerintünk felesleges, hogy olyan meglepetéssel készülj, amiért lejárod a lábad, ami lehet, hogy épp nem is tetszik a Kedvesnek. Van kettő jól bevált ötletünk, amit ha valaki kap: biztosan örülni fog.

Üvegvirág:
Látod, mégis eredetiek vagyunk. Vegyél virágot, de üvegből.  Szerintünk nem kell sokat érvelnünk amellett, hogy ha veszel 5 szál rózsát (aminek az ára, titokzatos okokból pont háromszorosa lesz, mint tegnap) azt szinte várta a kedves: és nem értjük mi ebben a meglepetés. Biztosan örülni fog, mert illik, de mit szólnál ahhoz, ha idén tényleg meglepnéd Őt? Mondjuk, kapna virágot. Üvegből.  Szerinted nem hatásosabb? Kattints, nézd csak meg, egyébként tényleg szépek:  http://www.webaruhaz.hu/uvegvirag.html

Parfüm
Mondhatod, hogy nem eredeti: de most gondolj bele: a kedvesen az az illat lesz, amit te szeretsz. Miközben ne mond, hogy valaha láttál valakit az életedben, aki parfümöt kapott, és nem örült? Mi ara törekedtünk, hogy a lehető legtöbb illat közül választhass: ezért pontosan 130 féle parfümünk van. Igen, raktáron: és azonnal szállítjuk, (ami kifogy az is megérkezik 2-3 nap alatt készletre ismét) ráadásul már alig 1000 forintért válogathatsz a legjobb illatok között. Nem, nem írtuk el: 1000. Azaz ezer.

Ide össze is gyűjtöttük neked egy helyre az összeset, csak kattintanod kell: http://www.webaruhaz.hu/haztartas/illatszer-parf.html illetve rögtön külön is listázhatod, csak a férfi parfümöket és csak a női parfümöket.

Praktikus ajándékok:
Ha mindenképp igazi meglepetést szeretnél is érdemes benézned hozzánk, hiszen webaruházunkban több mint 17 000 termék van. Ez több, mint amennyit egy plázában találsz. Jelenleg pontosan 17.400 cikk van az adatbázis szerint :-)
Nézz be hozzánk: www.webaruhaz.hu

Ja, és visszatérve a le nem írt szóra: ha üvegvirágot, parfümöt veszel, biztos, hogy nem marad el :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése