2015. február 20., péntek

Neked milyen bélyegződ van?

Neked milyen bélyegződ van?

Gondolom, sokan  láttátok az Amerikai Pszichó méltán híres névjegykártya jelenetét. Ha te nem, akkor azt javaslom, keress rá a youtube-on, mert minden innen indul ki. Addig is egyetlen mondatban összefoglalva: sikeres üzletemberek nézegetik egymás névjegyét, melyiküké különösebb, szebb, majd az egyikük szinte dühromot kap, hiszen lenyűgözően szépet lát a konkurenciánál.


Ebből a jelenetből rengeteget lehet tanulni, de mélyebb az értelme annál, minthogy kinek drágább a névjegye. Nézzük meg, mit üzen nekünk ez a 2 perces jelenet. Az ember igyekszik a szépre. Van, amikor ez valóban fontos is, akár a megítélésed is múlhat rajta. De a legfontosabb üzenete az, hogy vágyunk a megkülönböztetésre, a különösre, egyediségre.

Ha az Amerikai Pszichó jelentét nem névjegykártyával, hanem bélyegzővel készítették volna el, ugyanilyen híres jelenet lenne, csak épp bélyegzőkkel mutatná be azt, hogy mennyire fontos az egyediség. A bélyegzők olyanok, mint Gombóc Artúr csokijai: van kerek bélyegző, hosszúkás bélyegző, kék bélyegző, vastag bélyegző, szép bélyegző, csúnya bélyegző.  És van a Te bélyegződ.

Neked milyen bélyegződ van?
Olyan amilyet szeretnél? Illik a bélyegző hozzád? Te tervezted meg a bélyegződ színét, és a formáját? te választottad ki a pecséteden e betűtípust? A te bélyegződ önfestékezős, vagy nem? Bármiben, különbözik a te bélyegződ, más bélyegzőjétől?

Most joggal kérdezheted, hogy miért fontos a bélyegző formája, alakja, a mai világban? Érdekes, a kérdésed, de visszakérdezek: ha a bélyegző nem fontos, akkor miért fontos az, hogy néz ki a névjegyed? Miért nem ugyan olyan mint a konkurensedé? Miért nem mindenki ugyanott, ugyanolyan névjegyet csináltat?

Egy bélyegző megkülönböztet, és pont ez az amire vágysz, amit el akarsz érni az életben, mindig minden szituációban. Az, hogy ne keverjenek össze mással, azt, hogy különbözz, azt, hogy ne egy arc legyél a tömegből. ezért öltözködsz máshogy, mint mások, ezért van másfajta névjegyed, mint másoknak. Miért pont a bélyegződ ugyanolyan?

Van 24 órád? Pontosan 24 óra alatt EGYEDI bélyegződ lehet. Te tervezed meg, te választod ki a színét, te választod ki a méretét. Azon kívül, hogy ide kattintasz, ki sem kell mozdulnod a szobából: ha gondolod még házhoz is visszük, az egyedi tökéletes bélyegződet: http://www.webaruhaz.hu/szolgaltatas/belyegzo.html

Mennyi kerül az egyedi bélyegző?
Ha most egy pillanata elgondolkodsz, hogy neked mennyit érne meg egy egyedi bélyegző.. MOST megállsz az olvasásban… mennyire gondoltál?  
Mert kevesebb. Egyedi bélyegző 24 óra alatt: 4631 Ft-tól.  Itt: http://www.webaruhaz.hu/szolgaltatas/belyegzo.html
Ha SOS kell, 3 óra alatt készen van….


 Kattints: tervezd meg: nézd meg az Amerikai Pszicót, és mire vége a filmnek szinte, megvan a bélyegződ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése