2015. február 24., kedd

Miért vennéd meg a nyomtatót, amikor ki is bérelheted?

Fogyasztói társadalomban élünk, amikor mindenki mindenre azt mondja, vedd meg, mert kell neked. A legtöbb esetben azonban semmi szükséged nincs a termékre. Egyszerűen el akarják neked adni. És
többet nem törődnek veled, csak akkor, ha majd újra azt szeretnék, hogy vegyél megint valamit.

Mi mások vagyunk. Ha nem akarod megvenni a nyomtatót, vagy nem tudod, miért ne bérelhetnéd ki, mint egy parkolóhelyet, vagy épp egy mozi székét: addig a tiéd, ameddig szükséged van rá.

Ha nyomtatót bérelsz, pont ugyanolyan jogaid vannak, mintha megvetted volna. Sőt, sokkal jobban jársz. Elviheted tőlünk, de nem kell megvenned, ezért nincs komoly kiadásod. Amíg bérled teljes körű szervizgaranciát vállalunk. Ha baja van, megjavítjuk. Emellett nem kell tonert vásárolnod bele, nyomtathatsz nyugodtan, csak papírt, és az áramot kell, biztosítsd.

A bérlés költségei tervezhetőek, és a legjobb: a bérlés díját teljes egészében el tudod számítani költségként cégedben. Gondold át. Miért vennéd meg, ha bérelheted is?

Készítettünk egy „kalkulációt” és azt számoltuk ki, hogy akár 2 FT/oldal áron is tudsz nyomtatni. Ez az összes költség. A nyomtató bérlés a toner, minden: összesen 2 forint.

Van jobb ajánlat a piacon ennél?

Nézd meg az éppen futó bérelhető nyomtatóinkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése