2015. február 18., szerda

Történet nélküli történet esete

Alapvetően szinte semmi szükség a nyomtatóra

Tulajdonképpen az embernek semmi szüksége printerre. Így gondoltam én is, hiszen millió cég van, akiknél lehet printelni, fénymásolni. Olyan ez mit az autó: tulajdonképp jobb, ha nincs, de a kényelem, amit ad, megéri.

Úgyhogy mi is vettünk printert. Semmi okunk nem volt rá, mindaddig ameddig nem volt: amikor megvettük, rájöttünk, mennyi mindent érdemes kiprintelni. Olvashatok könyvet ebookon, de kifolyik a szemem: néha kiprinteltem tehát. Este kényelmesebb inkább papíron átfutni még egy táblázatot, vagy power point filet, mint laptoppal az öledben feküdni, ülni. Ráadásul nem fogyasztok áramot.

Persze mindenki megtalálja azt amire kell neki a printer, amivel  mindössze egy baj van: ahhoz hogy printelj, kell festék a tonerbe, vagy a tintapatronba. Utána kell járni, meg kell rendelni, ki kell tapasztalni azt ami a legjobb ár érték arányú.

Mi hamar rájöttünk, hogy patront tölteni olcsóbb, jobban megéri. Az ember azonban a saját hibájából tanul. Gondolkodjunk….

Hol veszel szívesebben egy Saxoo inget? 4000 forintért, egy mozgóárustól, vagy 6000-ért egy Saxoo boltban?  Hol lesz eredeti, hol lesz szerinted jobb az ár érték arány?

Nos, mi is többször vettünk „4000 forintos inget” tehát töltöttük a patronunkat itt-ott. De mindig ráfáztunk. Úgyhogy mire eljutottunk ide addigra megfelelően szkeptikusak voltunk, ezért kellemesen csalódtunk: Szabolcsék teletöltötték, olcsóbban, és garanciával.

Mi megtaláltuk a saját Saxoo ingünket.

Nos, nem vagyok bértollnok, és te most nem marketingszöveget olvasol. Egy történetet. Azt mondják az ajánlás megbízhatóbb.

Én, azt javasolom, ajánlom neked, hogy ha folyamatosan akarod használni a printeredet, jó minőségű festékkel, akkor válaszd a webáruházat.

Itt eléred őket: nézz rá a webaruház töltés áraira


Néhány ügyfelünktől kértünk véleményt, esetleg ajánlást egyik másik olyan olvasmányosra sikeredett, hogy úgy éreztük meg kell osztanunk. Ha veled is történt hasonló eset, kérjük oszd meg velünk! Zsófinak pedig köszönjük az eset elbeszélését!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése