2015. április 21., kedd

Két évig nem fogy ki a tinta!

Az üzleti nyomtatás jövőjét találta ki az Epson, azután, hogy felmérést végzett a magyar kis és középvállalkozások nyomtatási szokásairól.

Az Epson felmérése szerint a magyarországi cégek az alább döntéseket hozzák nyomtató megvásárlásakor:

1: Vásárolnak egy középkategóriás lézernyomtatót, melyet üzemben tartanak évekig, így a kezdeti bekerülési költség (80-100 000 Ft) többszörösét költik el, hosszú távon, nyomtatásra.

2: Úgy gondolkodnak, hogy vásárolnak egy központi nyomtatót, de mivel a legtöbb KKV-nak nincs szüksége a havi 5-8 000 oldal kinyomtatására, (amikor ezek a berendezések költséghatékonyan működnek) végül gazdaságtalanul működtetik a gépet.

3: Használt nyomtatót vásárolnak, a kellékanyagokból sokszor utángyártottat, így sem a minőség nem lesz tökéletes, sem a gép működése nem 100%-ban biztonságos.

Természetesen az Epson felmérése nem minden KKV-ra jellemző, de a cég ezt látja a magyar piacon, és erre talált ki egy új megoldást, ami forradalmasíthatja a nyomtatást, hiszen költséghatékony, minden KKV-nak megfelel, miközben tökéletes minőséget ad.

A WorkForcePro
Az Epson WorkForcePro innovációja arra épül, hogy a megvásárolható multifunkciós nyomtatóhoz, az Epson kifejlesztette a tintazsákot. A tintazsákban a festék nem szárad be, egy darab (2 literes) tintazsákkal 75 000 oldalt lehet kinyomtatni, természetesen mind a 4 alapszínből, így mindig tökéletes minőségű nyomat jöhet létre. A tintazsákkal való nyomtatás emellett környezetkímélő is hiszen ugyanennyi oldalt (75 000-et)  nagyjából 60-100 tonerrel lehet kinyomtatni, ami több mint fél köbméter veszélyes hulladék 3 év alatt (ha az átlagos nyomtatási szokásokat vesszük figyelembe)
Az Epson azt is kiszámolta, hogy egyetlen tintazsák (mely egy SIO gyümölcstasakra hasonlít) nagyjából 2 évre biztosan elegendő egy cégnek, miközben megspórolható az állandó toner beszerzési mizéria is.

Ha szeretnél egy tintazsákkal működő nyomtatót, szeretnéd, hogy 2 éven keresztül ne legyen gondod a nyomtatással, válaszd a kényelmet.

Tintazsákos nyomtatókért megjelenése 2015 májusában várható.


Ha további kérdéseid merülnek fel, hívd bizalommal szakértői számunkat: 06 1 422  0394, szívesen segítünk a megfelelő döntésben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése