2015. április 21., kedd

Még közelebb hozzád

Az egész egy felméréssel indult:
Nemrég végeztünk egy felmérést azok között, akik már vásároltak nálunk, vagy töltettek tintapatront, tonert. Voltak benne olyan válaszok, amik egyáltalán nem leptek meg minket, hiszen több, mint 15 éve foglalkozunk toner, és tintapatron töltéssel. Persze, hogy tudtuk, hogy a legtöbb vásárlónknak fontos, az ár, és az idő. Tehát: a lehető leggyorsabban és a lehető legjobb ár érték arányú helyet választod, amikor „kifogyott a tinta”.

Majdnem elrontottuk!
Mi azt gondoltuk, hogy az idő alatt mindketten ugyanazt értjük: azt, hogy mennyi idő alatt töltjük meg a patront, vagy a tonert. Ám sokan közületek az idő alatt azt is értettétek amit az utazással töltötök: hiszen a tonert, vagy a tintapatront el kell hozni hozzánk, és el is kell vinned. Ez sokszor, nagy „macera” ahogy írta nekünk egy vásárlónk.

És ekkor kitaláltuk a Centrálprint töltőpontokat!
Ez szerintünk tetszeni fog neked. Az a lényege, hogy ide kattintva, találsz Budapesten, és vidéken is egy csomó üzletet. Te kiválasztod azt, amelyik a legközelebb van hozzád, és ott leadhatod a tonert, vagy patront. Mi elmegyünk érte, megtöltjük, és visszavisszük. Te pedig 96 órán belül, visszakapod, teljesen feltöltve, ugyanott, ahol leadtad.

Miért válaszd a töltőpontokat?
Mert közel van hozzád. Nem telik utazással az időd. Ez a lehető legkényelmesebb megoldás. Nézd meg: kattintside, és találd meg a hozzád legközelebbi töltőpontunkat.

Minden infó egy helyen a töltőpontokról.
Válaszd bármelyiket töltőpontunkat, megtalálod a nyitva tartást, a telefonszámát, a pontos helyét, sőt térképen is megmutatjuk neked hol van.

Szerinted, lehet ennél könnyebb a patrontöltés, vagy a tonertöltés?

Segíts nekünk!

Mindig örülünk, ha újabb, és újabb töltőpontjaink lesznek. Ha van céged, üzlethelyiséged, vagy van olyan ismerősöd, aki szívesen lenne töltőpont: küldj nekünk emailt, vagy köss össze minket. Szívesen dolgozunk másokkal is, az a célunk, hogy minél több töltőpontunk legyen. A kapcsolat menüpontban erről is olvashatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése