2014. szeptember 27., szombat

Ha ezt nem olvasod el: hogyan printelsz?

Ez most ajándék!



Megint kitaláltunk Neked egy olyat, aminek örülni fogsz. Ám a sok hatásvadász post között gyakran elveszik az amire valóban szükséged van, és ami valóban segít neked. Pedig ez olyan.

De belevágunk, hogy ne raboljuk az idődet.

Az ajánlatunk: ha bármilyen olyan tonert rendelsz most tőlünk, amit később tudunk számodra tölteni, akkor a rendeléseddel együtt most kapsz egy kártyát. Az a kártya 2000 Ft-ot ér Neked. Arra való, hogy ha majd kifogy a tonered (mert ki fog fogyni sajnos, bárcsak örökre tartana) ennyivel olcsóbban töltjük meg.

Ok, de honnan tudnád, melyek a tölthető tonerek?
Kattints ide: ide gyűjtöttük Neked. Ez itt majdnem 400 féle toner. Szóval, biztosan megtalálod azt ami Neked kell. Ha tehát ezekből rendelsz most eredetit vagy utángyártottat a következő töltés árából 2000 Ft kedvezményt adunk.

Nem találod a neked valót?
Írj egy mailt ide: ugyfelszolgalat@webaruhaz.hu. 24 órán belül válaszolunk, és elmondjuk, miért nem lehet tölteni :-) illetve pótoljuk, ha kimaradt a listából.

Mennyi kártya van?
Csak 500. És nem karunk átvágni: gondolj bele, mire 500 -an rendelnek tőlünk tonert, amit mi majd 2000 forinttal olcsóbban töltünk meg: pont 1 000 000-t osztottunk szét. Szóval, hidd el, tényleg csak 500 van. Nem kell sietned: csak ne maradj le.

Mi ebben a trükk?
Na, ez az amiről beszéltünk. Teljesen jogos, hogy trükköt keresel benne: de mi nem trükközünk. Teljesen egyszerű az ajánlat: csak rendelj egy tonert, és megy a 2000 forintos kedvezménykártya.
Szóval, reméljük, hogy segítettünk.

Ok, nekem nem kell, de ismerek olyat….

Semmi gond. Küld el annak ezt az oldalt, vagy oszd meg közösségi faladon, akiről úgy érzed, jobban kell neki a tonertöltési akció. És majd ő beváltja: ezzel segítettél Neki. 

Kattints ide, és válaszd ki melyik tonert rendeled meg és küldjük hozzá a kedvezménykártyát is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése