2014. szeptember 29., hétfő

Xerox® ConnectKey® 1.5 technológia

A ConnectKey technológiára épülő többfunkciós nyomtatók fontos előnyt biztosítanak kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalati ügyfelek számára egyaránt. Ezek a többfunkciós nyomtatók elvégzik amit kell – így Ön továbbra is a munkára összpontosíthat, nem kell a technológiával foglalkoznia. Különleges ajánlatunk: Válasszon ConnectKey képes multifunkciós Xerox berendezést, és most az opcionális költségfigyelő szoftvert ajándékba adjuk!





A ConnectKey segítségével jóval többet tehet az egyszerű nyomtatásnál, szkennelésnél, faxolásnál és másolásnál. A mobil nyomtatásnak köszönhetően szinte bárhonnan nyomtathat. A dokumentumok közvetlenül szkennelhetők olyan felhőszolgáltatásokba, mint a Google Drive, az Evernote és a Microsoft Office 365, ahol megoldott a tárolás és a közös munka.
A könnyen használható eszközök segítségével egyszerű alkalmazásokat fejleszthet, melyeket aztán beágyazhat a többfunkciós nyomtatóba. Egy egészségbiztosító például olyan funkcióval bővítheti a készülékét, mely lehetővé teszi a térítési igények közvetlen beolvasását a fizetési rendszerbe, egyetlen érintéssel.
Az IT-szakemberek könnyedén kezelhetik a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatókat, és elérhetőbbé tehetik az alkalmazásokat a dolgozók számára – mindezt közvetlenül az eszköz érintőképernyőjén. A ConnectKey ezenkívül azonos kezelőfelülettel rendelkezik számos eszközön – melyeket így egyszerűen használhat.
A ConnectKey funkcióval ellátott többfunkciós nyomtatókon adatait a McAfee biztonsági megoldása védi a kártékony szoftverektől.

A ConnectKey funkcióval ellátott többfunkciós nyomtatók alkalmazkodnak az Ön munkastílusához – mely történhet menet közben, virtuálisan vagy a felhőben –, így Ön arra összpontosíthat, ami számít: a valódi üzletre.

Az új technológiáról itt olvashatsz bővebben: http://www.office.xerox.com/connectkey/huhu.html


Az első gépek, melyek támogatják a ConnectKey® 1.5 technológiát:

Xerox® WorkCentre® 3655 többfunkciós nyomtató
Xerox® WorkCentre® 6655 színes többfunkciós nyomtató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése