2014. december 3., szerda

Milyen játékokat kínálunk?

Összeszedtük Neked, melyik játék kategóriánkban pontosan miket is találsz.

Több mint 2000 játékot találsz a webáruház kínálatában. Azért, hogy a hatalmas játékkínálatunkban könnyebben eligazodhass, a játékokat kategóriákra bontottuk, melyet a bal oldalon találsz. Minden – általunk forgalmazott játék - legyen az filléres játék, autó, fiús, vagy lányos játék, játék baba, plüssjáték, kirakós játék, vagy akár puzzle - megfelelnek az európai és a magyar szabványnak. Biztonságosak, szívesen házhoz szállítjuk, és raktárunkban vannak. Ha a játékok közt korosztály szerint szűrnél, hogy játékötleteket adjunk neked, használd a szűkítéseinket a játékkategóriák alatt.

A filléres játékok kategóriánkban valóban olyan játékokat gyűjtöttünk össze, melyek attól függetlenül, hogy filléres játékok, sok gyermek kedvencei. A filléres játékok közt találhatsz megtalálhatóak a farm szettek, fiúknak motoros, és autós csomagok, Bakugan labda, Barbie telefon éppúgy, mint  fa bohócfigura, vagy billegő, esetleg szolárjátékok.

Az akciójátékok közt alacsony áron találsz olyan játékokat, mint például gépfegyver, géppisztoly, vagy akár harcos szett, vagy helikopter, kamion, vagy akár katonák. Az akció játékok inkább kisfiúknak, mint kislányoknak valók, mely kellemes, játékkal eltöltött perceket szereznek nekik. Az akciójátékaink nagyjából 10 éves korosztályig ajánljuk.

Az állatos játékok kategóriánkban csupa olyan játékot találsz, melyek állatosak. Minden kiszerelésben, akár az egy darabos állatos játéktól a több darabos állatos játékszettekig, kedvedre válogathatsz. Az állatos játékaink között találsz nem létező állatokat (dinoszauruszos szettet például), vagy állatkerti állatokat, esetleg háziállatos játékokat is.   Az állatos játékainkat bátran megveheted kisfiúknak, és kislányoknak is.

Az autó és jármű játékaink kizárólag az autókról szólnak. Az autós játékaink leginkább fiúknak való játékok. Megtalálhatóak közte 2, vagy több darabos autós szettek, útépítő szettek, de versenyautók, tűzoltó szettek, autós építő játékok Forma 1 es autós, és Forma 1 es motoros szettek, repülős szettek. Az autós játékainkat 12 éves korig ajánljuk.

Divat, és smink játékainkat kis hercegnőknek, kislányoknak csoportosítottuk össze. Ezek közt a kislány játékok közt a legkisebbektől a nagyobbakig mindenki megtalálja a kislánynak való játékot. Többféle kiszerelésben kínálunk arcfestőket (természetesen bőrbarátok), arcfestő készleteket, party fejdíszeket, sőt, az első smikszettet is, de nem feledkeztünk meg a fodrász szettről. A divat játékaink közt hajdíszeket, divatos mobiltartót, vagy akár komplett szépítkező asztalokat is talál kislányának.

Építőjáték, építőkocka kategóriánkban kreativitást előtérbe helyező fiú vagy lány játékokat találhatsz. Kisebb, vagy nagyobb kiszerelésű építőkockákat, lányos építőkockákat, fiús építőkockákat, vagy akár különböző formájú tartóban építőkockákat. Természetesen a fa építő kockák (akár kisebb akár nagyobb szettben) nem tartalmaznak szálkát, és a nyomott mintás fa építő kockáink festéke nem ártalmas a gyerekre.

Fegyvereket, puskákat, harci robotokat, komplett harcos szetteket, indián szetteket, kalózpisztolyt, pisztolyokat, találsz ebben a kategóriában, kifejezetten kisfiúknak, de vannak katonák, komplett katonai szettek, melyekkel háborúsdit lehet játszani. Nagyobb fiúknak komplett katonai szetteket kínálunk, fegyverekkel, figurákkal, harcosokkal.

A hangszer játékaink egyszerre fiú és lány játékok is. Kínálatunkban találsz a legkisebbeknek csörgőt, katicás csörgőt, különféle fa csörgőket, a nagyobbaknak a nagy sikerű xilofont, dobfelszerelést, furulyát, vagy akár színes gitárt, gitárokat is. ha valami különlegesre vágysz, találsz a kínálatunkban pánsípot, vagy akár rumbatököt is.

A játékbaba a kislányok kedvenc játéka, melyből ebben a kategóriában találhatsz anya baba szetteket, olyan anya baba szetteket melyhez babakocsi is jár, de akár babaruhákat babát cicával, vagy nagyobb lányoknak olyan babát amelyiknek kisbabája van. Komolyabb babajátékaink között komplett babakastélyt vagy hintalovas babát is találsz.

A kislányok szeretnek főzőcskéset játszani. Ebben a kategóriában összeszedtük az összes játékkonyhánkat. Találsz játékkonyha szettet kisebbeknek, de készültünk élethű játékkonyha szettekkel is amelyben élethű kiegészítőket vásárolhatsz, vagy csodás zenélő konyha szetteket, sőt mini mosógépet is. Az összes játék festése európai szabványoknak megfelel.

Jelmezek, jelmezek hátán, alacsony áron. Kisfiúknak ajánljuk a cowboy jelmezt, kalóz jelmezt, (természetesen pisztollyal), vagy jedi felszerelést, kislányoknak angyalszárny jelmezt, vagy éppen pillangó jelmezt. A bátrabbak akár rendőr jelmezbe is bújhatnak. A jelmezeket 3-7 éves korig ajánljuk a méretük miatt.

Kreatív, és készségfejlesztő játékokat szívesen ajánljuk a kisebbeknek, vagy akár a nagyobb gyermekeknek is: azoknak akik kreatív játékokat szeretik. Építő kockák, fa alakzatok, perselyek, barkács szett, kirakó, fa kirakók, fából készült könyvek a kisebbeknek, a fa számolók, vagy vidám fa szám szettek a nagyobbaknak valók.

A logikai játékok elengedhetetlenek, mert játszva fejlesztik gyermeked logikáját, ügyességét. A logikai játék kategóriánkban találsz különböző építőjátékokat, fejtörős fajátékokat, kockajátékokat, vagy ügyességi, színes, logikai játékokat éppúgy mint az évtizedek óta híres Marokkót. Nagyobbaknak javasoljuk a sakk társasjátékunkat, vagy angol nyelvi okatató játékunkat.

Perselyek, pénztárcák, hogy megtaníthasd gyermeked a pénz értékére és helyére. Vidám, színes macis, szíves, pénztárcáink közül, a fiad, vagy a lányod is megtalálja a neki tetszőt. Perselyeik között állatos perselyeket (halas) éppúgy találsz, mint kutyás perselyt, vagy éppen kreatív, színezhető, festhető perselyeket, melyekben a gyermekek pénzüket tudják tárolni.

Örök kedvencek a plüssjátékok. Plüss baba, plüss béka, plüss kéz, plüss kutya, vagy éppen a mindent vivő plüss macik széles kínálatával várunk téged. Minden plüssjátékunk pihepuha, kedves, és az európai szabványnak megfelelő, nem okozhat kárt a gyereknek, miközben a plüss játék a kedvenc játéka lehet.



Puzzle, kirakós játékaink leginkább fából készültek. Legtöbb kirakós játékunk festett, a festék azonban nem okoz egészségkárosodást. Állatos puzzle-k közt találsz kutyát, tehenet, zsiráfot, vagy akár csigát, csikóhalat is.  Nagyobb gyereknek szívből ajánljuk a komolyabb, több darabból álló puzzle-kat,  kirakós játékokat.

Sport, és szabadidő kategóriában fiúknak, és kislányoknak is számtalan jobbnál jobb sport, vagy szabadidő játékot találsz. A Bakugán labdák, az ejtőernyős ember, a golfütő vagy a frizbi inkább a fiúk, a buborékfújók, labdák inkább a lányok kedvencei lesznek. Szabadtéri sportjátékaink közt találsz mini kosárlabdát, golfot, vagy pisztoly szettet, golyókkal, de akár strand pingpong szettet és különböző strandjátékokat.

Ebben a kategóriában olyan játékokat találsz, melyek inkább strandra, vagy a fürdőszobába ajánlottak, mert vízzel működnek. Buborékfújó állatkák, elemes vízi pisztolyok,            horgászjátékok: mind mind a családi nyaralás szuper játékai lehetnek, vagy kellemes perceket okozhatnak a fürdőszobában. 

Szerepjátékainkat nagyobb gyerekeknek javasoljuk. Kislányoknak és kisfiúknak is találsz köztük egyrészt nemi szerepeket fejlesztő, másrészt személyiségfejlesztő játékokat. Szerepjátékaink közt találsz orvosi szetteket, konyhaszettet, bábfigurákat, bevásárló szetteket, vagy akár elemmel működő porszívót is.

Társasjáték, kártyajáték: amikor az egész család együtt játszhat. A társasjáték kategóriában a bolti árnál jóval kedvezőbb áron válogathatsz többféle kártya, vagy társasjátékunk közül, melyek közt éppúgy találsz kaszinó szettet, mint amőbát, vagy éppen sakkot. kiemelten ajánljuk az olyan társasjátékainkat, melyekkel akár 14 különböző társasjátékot is játszhat a család.


A vonatok külön kategóriát érdemelnek! Fából készült, műanyag, hangot adó vagy akár elemes vonatainkkal, gyermeked jól szórakozik majd. Nem csak komplett vonatokat, de a kisfiúk egyik kedvencét, a lendkerekes mozdonyt is ugyanúgy megtalálod, mint a vonat formájú buborékfújót.

Reméljük sikerült kicsit átláthatóbbá tennünk a válogatást a hatalmas mennyiségű játékok között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése