2014. december 10., szerda

Mit vegyél karácsonyra a fiadnak?

Kéretlen tanácsok helyett a kissrácoknak
Kezdhetnénk azzal, hogy adunk 10 tippet karácsonyra, amit a fiadnak, kisfiúknak meg kell venned, és folytathatnánk szenzációs tippekkel. Na, evvel van nekünk is tele a hócipőnk, a kéretlen tanácsokkal. A legjobb 10 dekoráció. A karácsony legjobb 5 sütije. Ugyan már…. Viszont segítünk, aztán te eldöntöd, akarod e?

Mi a szülők rémálma?
Remélhetőleg te még nem kerültél abba a helyzetbe, hogy vásároltál egy nagyon flancos csomagolású szupernek hirdetet nagyon drága játékot, és a gyereked 3 perc alatt ráunt. Ez minden szülő rémálma. Sokan nem veszik figyelembe, hogy a gyereket nem az érdekli,, hogy egy játék mennyibe került, hanem az hogy mit lehet vele játszani? Néha egy 400 forintos kisautó pont olyan érdekes, mint ugyanez 5000 forintért, mert márkás. Ugyanúgy 10 perce van a játéknak.

Hogyan segíthetünk mi neked?

Webáruházunkban rengeteg játékot találsz kisfiúknak. Berendeztük neked egy főkategóriába, és azon belül is szétszedtük, így könnyen találsz olyat, amit a srác igazán szeret. Kattints ide, ha akciójátékokat szereti, itt autókat, járműveket szedtünk egy csokorba, ha szereti a vonatos játékokat ide kattints, de vannak logikai játékaink, és szerepjátékaink, sőt számtalan társasunk is.

Mit kell tudni a játékainkról?

Ne lepődj meg az árakon. Egyrészt mi úgy működünk hogy karácsonyra árazzuk le a termékeket, hiszen mi is jól bevásároltunk belőle, és inkább kisebb haszonnal adjuk, minthogy megmaradjon. Másrészt minden játékunk olyan mint a fotón. Biztos, hogy kivisszük neked karácsonyig, és biztos lehetsz abban is, hogy minden játékunk minden szabványnak megfelel: biztonságos. és garanciát is adunk rá, ezért nyugodtan rendeld meg, nem tudsz hibázni, maximum akkor hozol rossz döntést, ha máshol veszed meg, drágábban.

Összegyűjtöttük

Kattints, válassz kedvedre, és fantasztikus fiús játékaink közül: http://www.webaruhaz.hu/jatek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése